Prelog

Szerkesztés - 2022-08-29 06:05:23 - Címkék: Horvátország, Dráva, folyó, Kerékpáros túrák
Nehézség:
Látvány:
Élmény:

Veszélyes dolog a metrikákban vakon bízni. Szállás kapcsán alapvetően két dolgot szoktam nézni: az árát és az értékelések átlagát. A mostani szállásunk mindkét mutató alapján kiemelkedően jó a környék többi szállásához képest. Viszont egyik számból sem derült ki, hogy egy lóistállóról van szó. Az istálló padlásán alakítottak ki szobákat. Ránézésre teljesen olyan, mint egy átlagos szoba. A fényképeken nem hallatszik a diszkréten berregő patkányriasztó és az alattunk lakó lovak nyerítése/prüszkölése sem. Meggyőződésem, hogy ez a lovak valójában röhögnek rajtunk.

A gasztro celeb karrierem újabb mérföldkövéhez értünk a vacsorával: Fémtubosos májkrémet nyomkodtam a zsömleszerűségre. A fiam rögtön átvette a tudást. Desszertnek pedig Túró Rudinak álcázott Néger Csókot ettünk. Ez utóbbi annyira fura volt, hogy Eurokrém csokival vigasztaltuk magunkat. Holnaptól természetesen ügyelni fogunk a helyes táplálkozásra.

A fürdővaj nem ugyanaz, mint a szappan. A fürdőszobában található, szappan formája van és nem sampon, de mindezek ellenére nem szappan. Ezt tegnap tanultam, gondoltam megosztom veletek.

Reggel még jó idő volt, el is mentem bicajozni a Dráva mentén egészen Perlakig. Aztán olyan meleg lett, hogy kolbászos gofrit halucináltam. Még fotóm is van róla.

Mért adatok

Távolság: 55.8km
Szintemelkedés: 250m