Élmény:

Papststein

Étvágycsináló minimálséta. Egy óra parkolás ingyenes, ha van parkolóórád. Vagy ha rajzolsz magadnak, ahogy mi tettük. :)
Tovább...

Zirkelstein

Az Elba túlsó partjáról is megnéztük a kedvenc szikláinkat.
Tovább...

Kuhstall

Schmilkából indultunk és a túlsó oldalon értünk célba.
Tovább...

Trencsén vára

Csák Máté vára.
Tovább...

Ivanšćica (1061m)

A forrásnál van a parkoló. Tovább is szabad menni, de aszfaltos út csak idáig van. Itt találkoztam a helyi esőemberrel. Ha jól tippelek kb. olyanokat mondott, hogy naná, hogy 2 kereke van a bicajodnak, naná, hogy 3253 kavics van a forrás és az elágazó között. Amikor nagy nehezen meg
Tovább...

Chiemsee

Ez az autópálya pihenő igazán különleges. Közvetlenül a tó mellett van, csodálatos kilátással és fürdési lehetőséggel.
Tovább...

Hangar-7

A Red Bull csávó privát gyűjteménye versenyautókból és repülőkből. Ingyenesen látogatható.
Tovább...

Vörös-szakadék (Râpa Roşie)

A Vörös-szakadék (lásd még Román Grand Canyon) élőben sokkal szebb és sokkal-sokkal csúszósabb, mint fotókon. Meglepően sokáig tartott lejönni és a gyerekek csendesre fáradták magukat.
Tovább...

Marosvásárhely

Marosvásárhely Erdély középső részén fekszik, festői földrajzi környezetben. Átszeli a Maros folyó, tölgy és bükk erdokkel borított dombok veszik körül. A város a vidék kulturális és ipari központja, a megye adminisztratív székhelye.
Tovább...

Tököli kör

Battán jár a komp, így egy nagyon kellemes kört lehet tekerni.
Tovább...

Szomor

Pénteken Szomor környékén olyan nyugisan beszélgettek a Giron a bicajosok... Nos jelentem emelkedik, meg lejt. Azt hiszem jövőre sem indulok. Egyébként a környék nemcsak helikopterről szép.
Tovább...

Ďáblova prdel (Ördög feneke)

A különös sziklaképződmény az U panského lesa település közelében található, Terezín, Nový Svět és Valtínov települések háromszögében. Amikor a saját szemeddel látod, tudni fogod, hogy egyszerűen nem lehet más neve.
Tovább...
1/12 oldal