Látvány:

Tavak Diósd környékén

A Diósd környéki tavakat fűztem fel egy útvonalra. Az érdligeti tó le van zárva a járvány miatt, ezért az előtt csak eltekertem. A tárnoki horgásztónál viszont megálltam fotózni. És utána a bia Peca-tóhoz is legurultam. A Biai-tavat csak az elágazótól fotóztam le.A Törökb
Tovább...

Diósd - Pusztazámor

Diósd-Érd-Sóskút-Pusztazámor-Tárnok-Érd-Diósd. Valójában nem különösen szép útvonal, de arra jó volt, hogy munka után érezzem: bicajozok.
Tovább...

Strázsa-hegyi tanösvény

2018. november 17. A Strázsa-hegy a Pilis és az egész nemzeti park nyugati peremén áll. A terület több mint száz évig katonai lőtérként funkcionált, ennek köszönhetően szinte érintetlenül megőrizte természeti értékeit. Tovább...

Siklósi vár

2018. augusztus 5. Siklóson keveredik a magyar, a török, a horvát és még ki tudja hány nép kultúrája. A váron kívül érdemes a dzsámit is megnézni.
Tovább...

Tétényi-fennsík tanösvény

2018. április 22. A hozzánk legközelebbi tanösvény. Ajánlott egybekötni a Szoborpark meglátogatásával.
Tovább...

Gödöllői arborétum

2018. április 7. Rövid gyereklegeltetéshez ajánlott hely.
Tovább...

Sorrento-sziklák

2018. március 31. Budaörs közelében van néhány könnyen elérhető szikla, ami a gyerekeknek remek lehetőség mászásra és mászkálásra.
Tovább...

Palicsi-tó

A Palicsi-tó (szerbül Палићко језеро / Palićko jezero) egy természetes tó Szerbiában, a Vajdaságban, Szabadkától 8 km-re keletre, Palics üdülőváros része.
Tovább...

Hollókő

A vár mellett az egész falu érdemes is egy látogatásra.
Tovább...

Törökbálinti-tó

Ideális terep biciklizés tanulásához, télen pedig jégen csúszkáláshoz.
Tovább...

Toldi-kunyhó

2016. augusztus 10. Hosszasan gondolkodtam azon, hogy a gyerekek első erdei alvása a Toldi-kunyhó vagy a Cserepeskői-barlangszállás legyen-e. A Toldi-kunyhó nyert végül, a könnyebb megközelíthetőség miatt. Nyár volt, meleg, ezért sok vizet vittünk magunkkal, nem volt mindegy, hogy mennyi szintet kell menni.
Tovább...

Teve-szikla

2016. május 21. Tipikus családi kirándulás sziklával, várral, lövészárokkal. :)
Tovább...
1/3 oldal