Nehézség:

Váci Ártéri Tanösvény

Tanösvény kategóriában lepukkant, de már olyan szinten, hogy kalandpálya kategóriában viszont jóra értékeltük.
Tovább...

Diósgyőr - Bükkszentkereszt - Lillafüred

Munka utáni gyors kör a Bükkben. Láttam rókát és két mókust is.
Tovább...

Melós kör

Az eddigi legszebb munkába bringázós köröm.
Tovább...

Völgyfőház

A Bükk még mindig a kedvencem Magyarországon. Csodálatos volt újra itt bicajozni. 20-25 év alatt sokat változott a környék. Ahol régen tarvágás volt, most nagy fák vannak. Fantasztikus kerékpárút épült a vacak földút helyett. Tulajdonképpen csak az zavar, hogy közben öregedte
Tovább...

Tiszta-tó

Kétszer olyan hosszú körbetekerni, mint a Velencei-tavat. Persze csak kilométerben számolva, hiszen élményben nincs a duplája. A Tisza-tó az Alföld közepén található, ami azt jelenti, hogy a közelben egyetlen apró domb sincs. Ingerszegény látvány a Balatonhoz vagy a Velencei-tóhoz mérve. Viszont cserében könnyű terep.
Tovább...

Velencei-tó Nadappal

A Velencei-tavat kicsit nagyobb körben kerültük meg. Így kipróbálhattuk az új kerékpárutat és megcsodálhattuk a kilátás a Nadap környéki mezőkön.
Tovább...

Martonvásár-Etyek

Az Ercsi-Etyek kerékpárút egy egészen vicces valami. Tordas és Gyúró között van kb 3km, ami valóban kerépárút, a többi az inkább traktornyom a szántásban vagy teljesen hagyományos út, amin autók járnak. Pozitívan gondolkodva, azt tudom róla mondani, hogy annyira pocsék minős
Tovább...

Jozefi erdő

A Jozefi erdő egyike a régi kedvenc helyeimnek, amik kevésbé ismertek. Igazából szerintem csak az etyekiek és a pusztazámoriak járnak oda néha. Ideális hely, amikor az a feladat, hogy minden embert el kell kerülni.
Tovább...

Biatorbágyi viadukt

A Biatorbágyi viadukt ideális célpont volt az új bicajom kipróbálására. Dimbes-dombos, szép kilátásos, kellemes kör volt a februári tavaszban.
Tovább...

Vela draga

Az Isztriai-félsziget legérdekesebb látványa, a Vela draga minden ideérkező utazó számára karnyújtásnyira van. Ennek az impresszív kanyonnak a meredek oldala három és fél kilométer hosszú, az Učka alagút isztriai bejáratánál kezdődik és a Boljunsko polje felé ereszkedik. A merőleges sziklás tornyok minden nézelődőből csodálatot és tiszteletet váltanak ki, a hegymászók számára pedig ideális kihívást jelentenek.
Tovább...

Remete-barlang

Nagymarostól csak néhány kilométerre van a Remete-barlang, de hazai viszonylatban szokatlanul nehezen megközelíthető hely. A fáradtság megéri, mert az erre túrázók jutalma egy egészen fantasztikus kilátás a Dunára és a Pilisre.
Tovább...

Staudernheim - Altenglan

Az időjárásra tekintettel egy nappal előbbre hoztam a hajtányozást. Ez elég sok autópályázást jelentett,meg egy picit korábbi kelést. A sebesség korlátozás hiányának a gyerekek hangosan örültek. Orsi is hangos volt, de azt hiszem ő nem örült. Páros napokon Staudernheimbó
Tovább...
1/4 oldal