Nehézség:

Krippenstein (2108m)

Pazar kilátás, hatalmas élmény.
Tovább...

Kuhstall

Schmilkából indultunk és a túlsó oldalon értünk célba.
Tovább...

Speiereck (2411m)

Csodálatos alpesi körtúra, jó sok szintemelkedéssel, tehenekkel, pazar kilátással.
Tovább...

Zengő

Vadkan Vili átadója előtt megnéztük a Mecsek legmagasabb pontját.
Tovább...

Szomor

Pénteken Szomor környékén olyan nyugisan beszélgettek a Giron a bicajosok... Nos jelentem emelkedik, meg lejt. Azt hiszem jövőre sem indulok. Egyébként a környék nemcsak helikopterről szép.
Tovább...

Tisza-tó kilátói

Tesóm és néhány egyéb őrült álmodott, épített és a végeredmény valami egészen fantasztikus dolog lett. Két kilátó, ahova kizárólag vizen lehet eljutni.
Tovább...

Slemenova špica (1911 m)

A kiadós reggeli után felmentünk autóval a hágóhoz. Ez egyszerű műveletnek hallatszik, de az út nem túl széles. A szembejövő busz bizony nem mindenhol fér el az autó mellett. És az úton sétáló tehenek néha elég csökönyösen tudnak állni az út közepén. A vezetéstechnikai
Tovább...

Apátkúti-völgy

A gyerekek most már elég nagyok a Spartacus ösvényhez, így minden adott volt egy kiváló apás naphoz. Az Apátkúti-völgyben parkoltunk, hogy mindenki motiválható legyen a célban található kajával. A völgy, az ösvény és a végén a vacsora is a legszebb arcát mutatta.
Tovább...

Diósd - Szentendre

Május 10-én munka után kitekertem egy káposztával töltött lángosra Szentendrére. Annyira tetszett, hogy augusztusban megismételtem, de nem Budáról, hanem Diósdról.
Tovább...

Tisza-tó naplementével

Tavaly már körbetekertem a Tisza-tavat, de akkor ilyet csak hétvégén mert bevállalni. Idén már munka után, hazafelé jövet. És milyen jó, hogy így csináltam, mert így láthattam a naplamentét.
Tovább...

Diósd - Boti-tó

A BuBa lassan megépül, így még könnyebb eljutni Etyekre.
Tovább...

Velence - Lovasberény

A Velencei-tó természetesen továbbra is remek élmény, de egy kis kerülővel még Lovasberényt is útba lehet ejteni, ahol ez a kedves kis kápolna várja a bámészkodó bicajosokat.
Tovább...

Súľovské skaly

Kb. 2 éve a facebook elém dobott egy képet egy gyönyörű hegyről. Lájkoltam, ezért dobott még párat. Egy szlovák csoport, a hegy rajongóinak képeit lájkoltam. Meghívtak a csoportba, azóta rendszeresen nézem, hogy milyen szép hegy. A Covid miatt másfél év szünet után először
Tovább...

Lusta-völgy

Haza vittem anyukámat, és véletlenül pont volt nálam bicikli. ????
Tovább...

Sebes-víz

Mésztufa vízesés.
Tovább...

Jávorkút - Háromkő

Béreltünk Jávorkúton bicajokat és feltekertünk a Háromkő tetejére, majd az Olaszkapuig és vissza Jávorkútra.
Tovább...
1/4 oldal