Lums Pond

Szerkesztés - 2019-08-02 09:56:53 - Címkék: USA, Séták,
Nehézség:
Látvány:
Élmény:

A Lums Pond mellett sétálni egész érdekes élmény. A növényzet teljesen más, mint itthon. Láttunk mókust, teknőst és néhány lakókocsist.

A Lums Pond State Park Delaware állam legnagyobb állami parkja, és területének nagy részét a Lums Pond nevű tó foglalja el. A Lums Pond nevű tó a Delaware folyó vízgyűjtő területén található, és a környék egyik legkedveltebb horgászhelye.
A tó körül számos túraút található, amelyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy felfedezzék a környék természeti szépségeit. A Lums Pond környéke ideális helyszín a kempingezéshez és piknikezéshez is, hiszen a parkban kempingezési lehetőségek és piknikező helyek is találhatók.
A tó körül kialakított kerékpárút rendszer lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy körbejárják a tavat és élvezzék a környék szépségét. A Lums Pond State Parkban található kalandparkban különböző kihívásokkal teli pályákon lehet kipróbálni a hegymászást és az egyéb kalandos tevékenységeket.
A Lums Pond környékén fészkelő madarak és más állatfajok megfigyelése is kedvelt időtöltés a természet szerelmesei számára.

Mért adatok

Távolság: 5km
Szintemelkedés: 29m