Látvány:

Technic Museum Speyer

A sinsheimi múzeum testvére, hasonló tematikával és stílussal. Itt van űrhajózás, de kevesebb a versenyautó.
Tovább...

Minimundus

2019. július 18. A Minimundus egy olyan park, ahol híres épületek makettjei láthatóak 1:25 méretarányban. Itt 80 perc alatt körbe lehet utazni a világot.
Tovább...

Südbahnmuseum

A tegnapi gyakorlat után ma a hajtányozás elméletével foglalkoztunk. Megemlékeztünk a két római ló hátsójáról (aminek a nyomtávot köszönhetjük) szóló városi legendáról és a német kollégákról, akiknek az a hobbija, hogy modellvasutat irányítanak szigorú menetrend szerin
Tovább...

Mobilis

Csodák Palotájához hasonló tudományos játszóház Győrben. Érdemes megnézni az előadásokat, nagyon látványosak.
Tovább...

Haus steht Kopf

2018. augusztus 22. Reggelinél a szállásadó dán család segített elindítani a lábkímélő napunkat. Az apa angolul viccelődött, az anya németül a túraútvonalakat magyarázta, a kislány pedig dánul nézett szigorú arcot vágva.
Tovább...

Výtopna

Výtopna egy étterem lánc, amit Prágában és Brnoban is többször teszteltünk. A kaja nem túl különleges, de a gyerekek nagyon szeretik a helyet, ugyanis az italokat nem pincér hozza, hanem kisvonaton érkeznek.
Tovább...

Vida

Vida a neve a brnoi Csodák Palotájának. A fizika mellett a biológia is jelentős szerepet kap ezen a helyen.
Tovább...

Reptár

Szolnok repülős múzeuma.
Tovább...

CosmoCaixa

Barcelonaban is találtunk egy CsoPa-szerű tudományos játszóteret. A CosmaCaixaban nem csak fizika, hanem biológia és élő állatok is vannak szép számmal.
Tovább...

Tengerészeti múzeum

Tallinnban két hajózási múzeum is található. Egyik a belvárosban, másik a tengerparton. A kettő külön-külön is elég nagy, de az elszántak vehetek kombi jegyet, amivel mindkettőt meg lehet nézni.
Tovább...

Rendőrmúzeum

Rakvere legföbb látnivalója a rendőrmúzeum. Meglepően érdekes és szórakoztató hely.
Tovább...

Csodák Palotája

A Csodák Palotája remek program érdeklődő gyerekeknek, azokra a napokra, amikor az időjárás nem engedi, hogy túrázni menjetek.
Tovább...
1/2 oldal